Demer & Laak speelt dit jaar haar 40ste Kerstconcert

28 december 2019 – voorstellingen om 15u en om 20u

Het 40ste Kerstconcert van Harmonieorkest Demer en Laak neemt u mee naar hogere sferen. Engelen, duivels, Hobbits en het ballet uit De Notenkraker wisselen elkaar af tijdens dit gevarieerd concert. De jonge sopraan Marjolein Appermont zal een ontdekking voor u zijn.

Vlaamse sopraan Marjolein Appermont (1997) is een laatste jaar masterstudent klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar ze van kleins af aan startte met de viool. Op haar 15de besloot ze om ook zanglessen te gaan volgen aan het Niko bij Carla Schroijen. Ze volgde op het KSO van Kindsheid Jesu ook zanglessen bij Anja van engeland. In 2015 begon Marjolein haar muzikale opleiding aan het conservatorium bij docente Anne Cambier. Ondertussen heeft ze al een paar keer mogen optreden met orkesten; de Koninklijke harmonie van Peer, de Volksgalm, de Koninklijke Fanfare Sint-Dionysius Opoeteren, het symfonie orkest KCA, het symfonisch orkest van de academie Mortsel en het Limburgs kamerorkest. Marjolein kreeg de opportuniteit masterclasses te volgen bij Thomas Michael Allen, Abbie Furmansky, Benoît De Leersnyder en Maciej Pikulski. Vorig jaar vertolkte ze the Mum uit de opera Albert Herring van Benjamin Britten. Ze zong tot vorig mee met het kamerkoor van het Koninklijk conservatorium van Antwerpen waar ze mee deed met projecten zoals: Klara in de Singel, de Verdi happening, Debussy happening,…

Er zijn twee voorstellingen op zaterdag 28 december: matinée om 15 uur en soirée om 20 uur. Hieronder kan u tickets bestellen voor beide concerten (vanaf 07/12 om 10:00):

Kerstconcert Matinée

Ticket Prijs Winkelmand

Kerstconcert Soirée

Ticket Prijs Winkelmand

Scroll naar boven