Tempranillo-actie: bestel de wijnen online

Als de wereld normaal was, zou u dit weekend misschien wel op ons wijndegustatieconcert Tempranillo gezeten hebben. 

Genieten van muziek, elkaars fysieke gezelschap en 6 degustatieglazen wijn:  een aanlokkelijke gedachte waar wij van Demer & Laak graag toch één derde van willen vervullen.  Ons concert gaat dan wel niet door, maar u kan wel de gekozen (én goed bevonden) wijnen ook bij u thuis proeven en degusteren. 

We werkten ook dit voorjaar samen met Hans van wijnhuis Christiaens. Dus u weet dat de wijnen lekker en betrouwbaar zijn. 

Ontdek de selectie van zes nu op onze website en bestel ze als proefpakket. Ongetwijfeld zullen de infofiches u inspireren om meteen uw voorraad voor de zomer in te slaan. En dat u het orkest daar een steuntje mee in de rug geeft, is een fijne gedachte in deze tijden. 

Als extraatje bieden we ook ‘die wijn met de gouden fles’ opnieuw te koop. De Langa is ondertussen een favoriet geworden van heel wat Tempranillo-gangers, 

Je kan de wijnen op onze site online bestellen en meteen afrekenen. Je bestelling wordt in Lummen geleverd op 28 juni of, als je dit wil tegen portokosten, per koerier verzonden naar jouw opgegeven adres.
Als je nog een CD van Demer & Laak hebt: zet ze zeker op wanneer je je eerste fles opent. Zo zijn we erbij. 

Ons Tempranillo-concert is nu verschoven naar de oude datum, nl 23 en 24 oktober.  Tegen dan zullen deze wijntjes al wel op zijn, zeker? 

Dankjewel voor je bestelling, 
Hou het veilig, 

Muzikanten en bestuur van D&L

Scroll naar boven