Tickets kerstconcert vanaf nu te koop

In de donkerste periode van het jaar wordt de goede sfeer hoog gehouden door gezellige verlichting, liefde en eindejaarsfeesten. Maar wat zouden deze feesten zijn zonder de bijhorende prachtige muziek? Ook dit jaar legt Harmonieorkest Demer en Laak haar cadeau onder de boom. De muzikanten en dirigent verwelkomen u met veel muzikale liefde op hun jaarlijkse kerstconcert in het Oosterhof in Lummen.Kom genieten van tijdloze klassieke nummers tot de meest herkenbare kerstmuziek. Laat je meeslepen naar sprookjesland door de zwevende tonen van de fluiten of ervaar de bombastische tenorstem van Erik Dello. Er is voor ieder wat wils.

Datum: 30 december 2022
Tijdstip: 20u
Tickets:
Standaard – 15EUR
<12j – 10 EUR

Bestel nu je tickets via www.demerenlaak.be/tickets
Scroll naar boven