AANMELDEN

LID WORDEN ?

Harmonieorkest Demer & Laak vzw staat open voor alle muzikanten: jong of oud, amateur of virtuoos.
Heb je de eerste basis van je instrument in de vingers? Dan kan je komen meespelen. We repeteren elke zondagvoormiddag van 10:00 tot 12:00 in de Kunstberg in Lummen. Kom eens langs op een repetitie, spreek ons aan na een concert of neem contact zoals het jou het best past. Ook volwassenen die (her)beginnen met muziek zijn zeker welkom.

Starters worden de eerste maanden begeleid door onze meters en peters. We hebben er zo eentje per instrumentengroep: Noortje voor de houtblazers, Martijn voor de koperblazers en Brecht voor de slagwerkers.

Veel van onze muzikanten hebben een eigen instrument of huren het van de muziekacademie. Indien je geen eigen instrument (meer) zou hebben, kan je bij ons een geschikt instrument huren. We hebben een vrij aanzienlijke voorraad instrumenten in ons bezit. De instrumenten worden beheerd door bestuurslid Paul Van Swartenbrouck.

MEDEWERKERS

Met al onze leden op het podium hebben we natuurlijk een gebrek aan helpende handen. Er zijn heel wat taken die tijdens een concert moeten worden vervuld. Denk maar aan drankuitbating, vestiaire, de wijnobers bij Tempranillo, bloemenmeisjes, zaalbegeleiding,... We moeten daarom beroep doen op externe medewerkers en hun inbreng zetten we maar al te graag in de verf. Veelal zijn dit dezelfde mensen die vrijwillig en met de glimlach de handen uit de mouwen steken.

Harmonieorkest Demer en Laak vzw werkt met een pool van medewerkers die enkele keren per jaar en steeds op uitnodiging gevraagd worden om ons te versterken. Als medewerker doe je dit op vrijwillige basis en je hebt elke keer de keuze of we op je kunnen rekenen. Als medewerker heb je dus geen verplichtingen en je kan op elk moment een stap terug zetten.

Ben jij sterk in goed werk of blink jij uit met een vaardigheid die ons grote ogen doet opzetten ? Dan ben jij als medewerker meer dan welkom ! Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je bij een volgende productie als we nood hebben aan medewerkers.


NIEUWE MEDEWERKER?
voornaam
naam
e-mail
gsm

ONTWERP: Koen Vertessen | REALISATIE: Brecht Munters & Stijn Lemmens