AANMELDEN

HUIDIGE PARTNERS
SPONSORING

Ook uw onderneming kan een partner worden van Harmonieorkest Demer en Laak vzw. Indien u interesse heeft voor onze activiteiten en onze projecten wenst te ondersteunen, kunnen we u verschillende formules aanbieden.

Als financiële partner ontvangt u voor elk concert een overeengekomen hoeveelheid tickets die u de beste plaatsen garanderen en wordt u jaarlijks tijdens de pauze van het Kerstconcert uitgenodigd op een uitgebreide receptie. Uiteraard verschijnt uw logo ook op de gangbare promotiekanalen zoals drukwerken, projectieschermen, website, briefpapier,... Net zoals bij onze eigen grafische ontwerpen, maken wij er een erezaak van dat uw logo steeds tegen de hoogste kwaliteit wordt verwerkt en vertoond.

Steunt u ons liever eenmalig voor een bepaalde D&L vzw productie of organiseert u een privé-concert ? Ook met u als projectsponsor zitten wij graag rond de tafel.

Aarzel niet om contact op te nemen met Peter Grommen (voorzitter). Hij zal met plezier samen met u de meest geschikte formule uitwerken.

U kan hier een digitale infobrochure downloaden. Op eenvoudig verzoek kan er ook een afgedrukt exemplaar per post verzonden worden.

ONTWERP: Koen Vertessen | REALISATIE: Brecht Munters & Stijn Lemmens